AKSARAY İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı huzur ve güven içinde geçmesi amacıyla okullarda alınan ve alınması gereken 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Okul Güvenliği Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği güvenliğin azami ölçüye çıkarılması ve öğrencilerin daha verimli eğitim alması için Valimiz Sayın Ali Mantı başkanlığında Kültür Merkezinde gerçekleşti. İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü alınması gereken tedbirler hakkında detaylı bilgiler verdi.
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal yaptığı konuşmada "Aksaray'da 90.000 bin öğrencimiz bulunmaktadır. Öğrencilerimiz güvenli bir şekilde okullarımıza gidip gelmesi ve daha huzurlu ve refah içerisinde öğrencilerimize eğitim vermek gerekli tedbirler alınacaktır." dedi. Toplantıda konuşan Valimiz Sayın Ali Mantı ise Okul servis araçlarının ve sürücülerinin hem de araçlarının denetimlerin sıkça yapılacağını, okul önleri ve yakınlarında ilgisiz kişilerin bulunması engelleneceğini, okul kantinlerinde denetimler yapılarak öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi sağlanacağını söyledi. Valimiz Sayın Ali Mantı konuşmasında "Pazartesi günü çocuklarımız okula başlayacak. Bizim geleceğimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan çocuklarımızı daha iyi yetiştirmek, ülkemize daha kararlı bir şekilde ileriye götürebilmek için duygusu temiz ve çalışkan bireyler yetiştirmemiz lazım. Kıymetli öğretmenlerimiz, çocuklarımıza iyiliği, güzelliği anlatalım." dedi. Toplantıya İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal, eğitim öğretimle ilgili şube müdürlerimiz, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

05-09-201905-09-2019

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sanayi Mahallesi, Kapadokya Bulvarı, No 47, Ek Valilik 3 Nolu Hizmet Binası, 68100, AKSARAY - (382) 213 68 40, 213 68 41, 212 00 12

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.